Nieuw Thule assortiment in de druivenstreek!

donderdag 27 jun 2019

Onlangs heeft Autocenter De Rudder het assortiment van Thule in de shop uitgebreid met multisportieve kinderwagens en fietskarren. Medewerker Rudy, die uit de fietsenbranche komt,  zal de nodige info geven en het is mogelijk om de fietskar ter plaatse te testen. Zo biedt Autocenter De Rudder een belangrijke service die je bij een aankoop via internet niet hebt.

Thule multisportieve kinderwagens en fietskarren zijn meer dan alleen maar trailers voor 1 of 2 kinderen. Ze zijn stijlvol, veilig en heel veelzijdig, want je kan ermee fietsen, wandelen, joggen of skiën.

Veiligheid 

Zowel de multisportieve kinderwagens als de fietstrailers zijn ontworpen en gemaakt om te presteren op de weg en op ruig terrein. Je kind zal altijd stabiel en comfortabel zitten dankzij een ophanging die de rit vergemakkelijkt. Je kan er zeker van zijn dat elke Thule fietstrailer voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor kinderen onderweg met functies als de 5-puntsveiligheidsgordel zodat je kind stevig vast zit. Zo kunnen jullie allebei genieten van het leven in de frisse lucht

Wat is uw stijl? Welke kleur? 1 of 2 kinderen?

Thule fietstrailers en multisportieve kinderwagens worden in verschillende modellen geleverd, van stoerdere ontwerpen voor alledaagse activiteiten en gebruik in de stad tot modellen die uitstekend presteren voor het actieve gezin. En er is een keuze aan modellen voor twee kinderen zodat iedereen mee kan. Ontdek het assortiment en vind de Thule multisportieve kinderwagen of fietstrailer die perfect bij je past.

Klik hier voor het filmpje van Thule!

Autocenter De Rudder - JB Charlierlaan 74 te Hoeilaart