Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Morgenvoormiddag vrijdag kindercarnavalstoet in het centrum

donderdag 12 feb 2015

Morgenvoormiddag organiseert GO Het Groene Dal voor het eerst een heuse carnavalsstoet. Die start aan GC Felix Sohie, trekt dan door enkele straten van Hoeilaart en brengt een bezoekje aan het woonzorgcentrum ‘Hof ten Doenberghe’. Daarna keert de bonte optocht terug naar het centrum. Aan het begin, in het WZC en aan het einde zullen de kinderen voor een gelegenheidsdans zorgen. De deelnemertjes zullen rond 9u30 aan het Felix Sohie arriveren en een uurtje later aan  het rusthuis optreden. Omstreeks 11u30 volgt het slot aan GC Felix Sohie.

En omdat het op vrijdag daarenboven marktdag in Hoeilaart is, kan dit carnaval beslist uitgroeien tot een gezellige en feestelijke bedoening. Iedereen is er van harte welkom. Dit geldt ook voor het woonzorgcentrum. Ook daar word je verwacht om al dan niet met een familielid-bewoner de maskers, pruiken of feestneuzen op te zetten.