Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Moeilijke maand voor autobestuurders (eerste wijziging planning)

zondag 02 aug 2015

In augustus staan er in onze gemeente een reeks werken op stapel waar het verkeer hinder van kan ondervinden. Vooral het doorgaand verkeer zal wel even vloeken want de Groenendaalsesteenweg aan het Dumbergplein wordt afgesloten. Ook de Overijsesteenweg  en het Gemeenteplein worden niet gespaard en ook aan het kruispunt Molenstraat/Victor Marchandstraat zal er geen doorkomen meer aan zijn. Talrijke omleidingen zijn  voorzien. Hieronder vind je een overzicht van de werken.  Misschien toch beter te voet gaan. (eerste wijziging in 't vet).

Dumbergplein - Tussen 10 augustus en uiterlijk 28 augustus wordt het verkeersplateau op het Dumbergplein vernieuwd. Het plein wordt afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via de Vlaanderveldlaan en de Terhulpsesteenweg.

Meutedreef - Van woensdag 5 augustus tot en met vrijdag 7 augustus krijgt de aansluiting van de Meutedreef met de Terhulpsesteenweg een nieuwe asfaltlaag. De doorgang Meutedreef-Terhulpsesteenweg zal daardoor drie dagen afgesloten zijn. Het verkeer wordt via de IJzerstraat omgeleid.

Begonialaan - Tegelijk met de Meutedreef, wordt ook de Begonialaan van een nieuwe laag asfalt voorzien. Aangezien dit een doodlopende straat is, zal enkel het plaatselijk verkeer daarvan hinder ondervinden.

Gemeenteplein en omgeving - Van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus worden er rond het Gemeenteplein, in de Henri Caronstraat, de Marcel Félicéstraat en vooraan in de Groenendaalsesteenweg een zestal verkenningssleuven gemaakt om de exacte ligging van de bestaande nutsleidingen (elektriciteit, gas, telefonie, ..) in kaart te brengen. Dat is nodig om te kunnen beslissen welke leidingen of kabels er vóór de geplande rioleringswerken en heraanleg van het Gemeenteplein eventueel verplaatst moeten worden.

Victor Marchandstraat-Molenstraat - Ook op het kruispunt Marchandstraat-Molenstraat wordt de verkeersdrempel vernieuwd en dient het kruispunt afgesloten te worden. Werken van 10 augustus tot uiterlijk 28 augustus.

Overijsesteenweg -Op de Overijsesteenweg tussen Desbecq en de Kapelstraat worden op het rijvak richting dorpscentrum een aantal herstellingen aan het wegdek uitgevoerd. Verkeerslichten zullen het beurtelings verkeer over 1 rijvak regelen. Werken van 24 augustus tot uiterlijk 28 augustus.