'Met 4 in bed' donderdag in Hoeilaart met B&B Hippo-droom

dinsdag 21 jun 2016

De laatste "Met 4 in Bed" op VTM,  deze week, op donderdag 23 juni, speelt zich af in Hoeilaart (Groenendaal). Midden in het Zoniënwoud ligt de gerestaureerde Belle Epoque-villa, die omgetoverd werd tot B&B Hippo-Droom. Davy Verbeke en Sophie Vercammen zijn al twee jaar de trotse uitbaters van de mooi paardenhoeve, gerenoveerd door NatuurInvest en Agentschap Natuur en Bos . Sophie woont reeds van haar 5 jaar in onze gemeente.  Vooral de uitstraling en de goede ligging in de Druivenstreek en het Zoniënwoud, de groene long van Brussel, trok hen over de streep om aan het B&B-avontuur te beginnen.

De B&B telt acht kamers, waarvan sommigen ook met terras, en zijn elk ingericht volgens een ander thema dat verband houdt met de regio, waaronder ook de historische paardenrenbaan van Groenendaal met de Koninklijke Loge van Koning Leopold II, die nu bijna volledig gestaureerd werd.  Sophie en Davy zullen binnenkort ook dit koninklijk pareltje uitbaten.

B&B Hippo-Droom Groenendaal beschikt bovendien ook over een brasserie Hippo-Smaak, waar meer dan 30 Belgische bieren en streekbieren, alsook streekgerechten geserveerd worden.  Dé ideale plek na een leuke wandeling, fietstocht of paardentocht. Puur genieten van de natuur.

Hoe "Met 4 in Bed" donderdag afloopt? Kijken naar VTM op 23 juni om 21u05

Foto: @Medialaan