In memoriam Karin Demol

donderdag 02 feb 2017

Het uitvaartcentrum Coorevits - Rosier zat donderdagvoormiddag afgeladen vol om  afscheid te nemen van Karin Demol, echtgenote van Michel en moeder van Sven, Evelynn en Annelies Devis; zus van Linda en Marina Demol. Moegestreden overleed zij te vroeg, op 27 januari, 54 jaar oud. Karin (Eefje) behoorde tot de groep pioniers die in 1980 startte met Radio Zoniën. Onafscheidelijk samen met Yasmina Janssen (Schanulleke), die ons in maart 2009 plots en ook al veel te jong ontviel, was zij een altijd vriendelijke en helpende hand achter de schermen en een belangrijke pion in het promotieteam. Het was ook op de radio dat ze Michel leerde kennen. Het mondde uit in een van de vele Zoniënhuwelijken uit die mooie en onvergetellijke periode vol vriendschap en samenwerking.

Vandaag denken we ook even terug aan die andere pioniers van Radio Zoniën die ons veel te vroeg ontvielen: Yasmina Janssen, Goedele Timmermans, Pol Vanmoer, Jean-Paul Ceuppens (Pol Beukenoot), Paul Desmaels (Polle Dumberg) en Georges Lahousse, die de ploeg later vervoegde. 

Karin zorgde de voorbije tien jaar ook mee voor de catering van Nerorock, tot de ziekte het haar onmogelijk maakte. Steeds kon men op haar rekenen.

Langs deze weg willen wij Michel en het hele gezin sterkte toewensen bij dit zware verlies van een lieve echtgenote en een schitterende moeder.