Meivuur 2016 ondanks weergoden groot succes (fotoalbums)

zondag 01 mei 2016

De kaartenvoorverkoop had de verwachtingen nogal sterk bijgestuurd naar beneden. Toch vonden gisterenavond zo'n 2500 feestgangers de weg naar het afgelegen 'Kamp Kwadraat' , te midden van Terlanen veld. Een schitterend resultaat dus. De jeugdraden van de druivengemeenten hadden er samen de vzw Meivuur, en logistiek gesteunt door hun gemeentbesturen, alles aan gedaan om iedereen in de best mogelijke omstandigheden te ontvangen. Dat daar wat modder bij kwam kijken, was gezien de regen van de voorbije weken, niet te vermijden. Dat het op de hoogvlakte koud en winderig was, kon de pret niet bederven.

Rond 23 uur kwam de fuif goed op gang . De meeste jongeren vonden de nieuwe locatie afgelegen maar toch wel 'chill'. De sfeer voor de twee podia zat er in ieder geval wel in.

Door de onzekerheid zit het Meivuur nog niet op z'n niveau van enkele jaren geleden maar dat het nog steeds staat voor topkwaliteit, dat lijdt geen twijfel. Nu de definitieve locatie gevonden is, kunnen tegen volgend jaar alle registers opnieuw opengetrokken worden. De grootste fuif van de druivenstreek is en blijft een uniek evenement en dat moet zo blijven!

Foto's: KarelVA