Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kleurrijke carnavalstoet trok vrolijk van markt naar rusthuis (fotoalbum)

vrijdag 13 feb 2015

Zoals aangekondigd vierde de basisschool van het gemeenschapsonderwijs, het Groene Dal, de laatste dag voor de krokusvakantie met een heuse carnavalstoet. Alle kinderen, maar ook de leerkrachten, waren verkleed en dansten er op los, al was het maar om geen kou te krijgen, want frisjes was het wel zelfs bij een blauwe hemel en een stralend zonnetje.

Van de school ging het over de Mariënparking naar het plein voor het GC Felix Sohie, om dan via de markt naar het woonzorgcentrum "Hof ten Doenberghe" te trekken waar de oudjes getracteertd werden op diverse dansjes. De kinderen kregen als beloning een wafeltje en warme choco.

Zowel op de markt als aan het woonzergcentrum kwam heelwat volk opdagen op te genieten van het spetterend enthousiasme van zoveel kinderen.

Het was voor het eerst dat een dergelijke carnavalstoet door het centrum trok en dit smaakt duidelijk naar meer.

 

Foto's: JanVA