Klant werd verwend vorig weekend!

zondag 06 okt 2019

Het voorbije weekend vond in Hoeilaart het Weekend van de Klant plaats, een organisatie van de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie (RLE) in samenwerking met UNIZO Druivenstreek en de lokale handelaars.  Dit initiatief wordt nationaal ondersteund door UNIZO en COMEOS en heeft als doel de lokale handelaar speciaal in de kijker te zetten.

Zo’n 19 Hoeilaartse handelszaken namen deel aan dit initiatief en konden beschikken over een promopakket. Zo was er zaterdag op het evenementenplein gratis animatie en opvang voor de kinderen voorzien, zodat hun ouders ondertussen ongestoord konden winkelen of genieten van een terrasje!

Er stond niet alleen een springkasteel, maar ook een grime-stand, knutselworkshop, een suikerspin-stand en er waren bovendien lekkere wafels en pannenkoeken van De Commerce.Een delegatie van de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie en UNIZO Druivenstreek, aangevuld met provinciaal UNIZO voorzitter Ludo Devos, brachten een bezoekje aan enkele Hoeilaartse handelaars om hen zo te bedanken voor de inspanningen die zij dagdagelijks leveren voor hun klanten.
 
Door lokaal te kopen kan je deze handelaars steunen maar stimuleer je ook de leefbaarheid en dynamiek in eigen gemeente.
Lokale handelaars geven immers zuurstof aan de gemeente, staan steeds klaar met advies over hun producten en ondersteunen ook nog eens het plaatselijk verenigingsleven.
Bedankt aan alle deelnemers en vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet alsook aan het gemeentebestuur van Hoeilaart voor de ondersteuning.