Kerstmarkt WZC Den Doenbergh kreeg bezoek van "Hoeilanders zingen Kerstmis"

maandag 05 dec 2016

Vorige zaterdag ging de jaarlijkse kerstmarkt door in het WZC Den Doenberg. Tal van vrijwilligers en hobbyisten hadden een standje ingericht met leuke cadeautjes en vooral heel wat lekkers. Ook de toekomstige vormelingen van de Sint-Clemensparochie tekenden present. Zij verkochten ten voordele van de actie Welzijnszorg. Zonder twijfel het lekkerste wat deze kerstmarkt te bieden had, was de appeltaart met slagroom en vanilleijs van Jeannine. Onklopbaar!

Om 14u30 begon een delegatie van "Hoeilanders zingen Kerstmis" aan haar optreden ter promotie van het jublieumconcert van zaterdag 17 december om 20u en zondag 18 december om 14u30 en 19u. Het aanwezige publiek kreeg een voorsmaakje van wat deze zangers al sinds maart aan het repeteren zijn. De kerstsfeer zat er goed in. Het publiek kon het optreden best smaken. Er werd uit volle borst meegzongen.

Er zijn trouwens nog kaarten voor de drie voorstellingen in de Sint-Clemenskerk. Ze zijn verkrijgbaar bij MImi's Optiek op het gemeenteplein en in de cultuurdienst (GC Felix Sohie).

Foto's: Jan VA met dank aan An voor de foto's van het optreden.