Kerstmarkt om fier op te zijn (fotoalbum) - Update (extra foto's)

maandag 17 dec 2018

De kerstmarkt dit weekend mocht er zijn, gezellig en plezant met een mooie variatie aan lekkernijen en kleine cadeautjes. Het volk vond dan ook gemakkelijk de weg zodat 'zoveelste' kerstmarkt toch een uniek tintje kreeg: de ontmoetingsplaats bij uitstek voor Hoeilanders tijdens deze kerstperiode. Het werd een mooie samenwerking tussen gemeente, verenigingen en zelfstandigen die elk hun steentje bijdroegen tot het succes. En daar konden wind en koude temperaturen niets aan veranderen. `

Sam Vanderstraeten, onze nieuwe gemeentelijke evenementmanager, mag tevreden zijn. Zijn inzet en motiverend enthousiasme - hij deed veel meer dan van hem mocht verwacht worden - heeft ons allemaal een tof weekend bezorgd, waarvoor dank.

Het is niet evident om op te boksen tegen de honderden kerstmarkten in binnen- en buitenland waar de massa gretig naartoe trekt. De verdienste van onze kerstmarkt is dat ze niet de ambitie heeft om toeristen te lokken maar dat ze vooral kiest voor een amusant ontmoetingsmoment onder DOENDERS. Houden zo.

Foto's ablum 1: The Idea Whisperer

Foto's album 2: Michel Picone