Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Hoeilanders zingen Kerstmis" (deel 1) nu te bekijken en te beluisteren (video)

woensdag 31 dec 2014
play video

't Heeft wat tijd gevraagd maar nog net op de valreep van 2014 is de videomontage van deel 1 van het concert "Hoeilanders zingen Kerstmis" klaar. Na het fragment van het kinderkoor Vitamine Z vorige week is het nu de beurt aan het versterkt tienerkoor Sopraline. Het videoverslag van meer dan 14 minuten geeft je een mooi beeld van hoe het evenement er in een volle Sint-Clemenskerk uitzag en klank. Op die manier kan je je zelf een beeld vormen van het talent uit eigen dorp.

Hieronder vind je ook de link naar het videoverslag van het kinderkoor Vitamine Z! De volgende dagen volgt deel 2 van het concert.

Op deze feestelijke tonen wenst de redactie van Hoeilander.be je een gemeend gelukkig nieuwjaar. Maak er het beste van !

Video: Jan Vanderstraeten en JanVA

Videomontage: JanVA