"Hoeilanders zingen Kerstmis 6" was beste editie ooit ! UPDATE (video deel 1 en deel 2)

woensdag 26 dec 2018
play video

Het ligt weer allemaal achter de rug. Een vrachtwagen vol materieel heeft zijn werk gedaaan, de repetities, de concerten, de vele vrijwilligers, ... Het blijft een grote inspanning van vele tientallen Hoeilanders en streekgenoten om dit evenement om de twee jaar op de kaart te zetten. Voor deze editie werd vooral geïnvesteerd in stemcoaching en dat viel zonder meer op. De solo's en de koorzang waren van topkwalilteit en de reacties waren dan ook bijzonder loven: "Het beste ooit", "Schitterend gezongen", "Prachtige muziekkeuze" ... De zangers van Vitamine Z en Sopraline mogen best fier zijn om hun prestatie, net als de musici en de coachen. 

Hoeilaart heeft veel talent en telkens opnieuw slaagt het Davidsfonds erin dit ook een podium te geven. Dat alleen al verdient een dikke pluim. Wij zijn alvast benieuwd voor binnen twee jaar.

Hoeilander.be is trots je de videocaptatie van het concert te kunnen aanbieden. De videoregie lag in handen van Jan Vanderstraeten. De camera's werden bediend door Eline Smith, Eddy Bergiers en Ghislain Goossens. De opnameverantwoordelijke was Michel Janssen. De lichtregie werd verzorgd door Dieter Meeus en voor de geluidsregie tekende Kamiel Van Assche.

De foto's van Karel Van Assche volgen de volgende dagen.

Veel kijkplezier.

BijlageGrootte
PDF icon programmaboekje 2018.pdf15.93 MB