Hoeilander.be wenst je een zalig kerstfeest (liedje "Kerstmis in Hoeilaart")

maandag 24 dec 2018

Zo, het jaar zit er bijna op. Tijd om het rempedaal even in te drukken en vooral te genieten van gezin, familie en vrienden. Ruimte en tijd maken voor elkaar en er een warm, hartelijk en liefdevol kerstmis van maken. Hoeilander.be wenst je en al wie jou nauw aan het hart ligt een vredevol  Kerstmis.  En als je even tijd hebt, luister dan naar het liedje "Kerstmis in Hoeilaart". De tekst vind je in ieder geval hieronder.

KERSTMIS IN HOEILAART

Hoe mooi zijn toch die laatste dagen, op ’t einde van het jaar, als buiten ’t water dichtvriest, de sneeuw de bossen tooit. Ik weet wat ik voor niets wil missen, in deze sprookjestijd, als overal de lichtjes dansen In elke straat in ieder huis.

Kerstmis in Hoeilaart, warmte straalt uit de vallei, samen rond de kerstboom thuis Zo liefdevol en blij Kerstmis in Hoeilaart Het dorpje ligt er zalig bij. Iedereen is thuis vannacht Waar hij is groot gebracht.

Nergens op de wereldbol Is kerstfeest zo’n festijn, als hier tussen de glazen huisjes In ’t druivendorp is Kerstmis fijn.

Kerstmis in Hoeilaart, kasteel en park mooi in de sneeuw En Nero met een rode neus, want buiten is ’t zo koud. Binnen brand het haardvuur warm, en is de tafel mooi versierd.  Want voor de pakjes opengaan wordt ’t feestmaal opgediend.

Bethlehem is zo dichtbij, in deze tijd van ’t jaar. En Jezus kon in ’t Zoniënwoud vandaag geboren zijn.

Kerstmis in Hoeilaart,vrede heerst in de vallei. Iedereen is thuis vannacht waar hij is groot gebracht ...