Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilander.be viert vandaag zijn 5de verjaardag!

maandag 31 aug 2015

Het is een open deur inslaan, de tijd vliegt snel. Op 1 september 2010, precies vijf jaar geleden, zag Hoeilander.be het licht. In die vijf jaar is er hard gewerkt om onze gemeente dichter bij de mensen te brengen. 'Beleef je dorp van op de eerste rij' is geen lege slogan gebleken. Hoeilander.be heeft, met zo'n 5000 bezoekers per week, terecht een stevige plaats verovert in het hart van talloze dorpsgenoten, en blijft nieuwe initiatieven nemen om het doel te bereiken.

De website werd in die vijf jaar reeds 950 000 maal bezocht door 206 000 lezers, waar bij elk bezoek gemiddeld 2,4 pagina's geraadpleegd werden  (bron Google Analytics). In totaal werden onze artikels 2 300 000 maal gelezen en werden 37 000 foto's en tal van videofilmpjes bekeken. Met dergelijke cijfers mag je gerust zeggen dat de beloftes waargemaakt zijn. Onze ploeg is van plan om de inspanningen nog te vergroten en het verenigingsleven die promotie en ondersteuning te blijven bieden die het verdient.

Daarnaast willen we ons inzetten om alle beeldmateriaal te blijven archiveren zodat men ook later zal weten hoe actief de Hoeilaartse gemeenschap wel was.

Er is de voorbije 5 jaar duizenden uren geïnvesteerd in onze website en dit is de gelegenheid om iedereen te bedanken die meegewerkt heeft aan dit succes. Het is fijn om elke dag te voelen dat ons werk gewaardeerd wordt en dat het een werkelijke meerwaarde is voor het instandhouden van onze dorpsgemeenschap.

Wij gaan er in ieder geval een glas op drinken. Gezondheid!!!