Hoeilaartse regie voor nieuwe productie van BisArt (trailer)!

maandag 28 nov 2016
play video

Vrijdag 2 december gaat de nieuwste productie van Theater BisArt (Huldenberg) in première en de regie is ook dit jaar in handen van Jan Vanderstraeten. 'Het geheugen van water' is een stuk van de Engelse toneelschrijfster, Shelagh Stephenson en kort samengevat komt het hier op neer: Drie zussen: Marie, Trees en Katrien, hebben elkaar jaren niet meer gezien of gesproken.  Ze ontmoeten elkaar in de slaapkamer van hun pas overleden moeder om de begrafenis te regelen. Daar borrelen veel herinneringen naar boven, die bij ieder van hen verschillend blijken te zijn.

De drie zussen in deze tragi-komedie worden gespeeld door Chris Dausy, Silke Bundervoet en Sofie Sterckx, die voor een spetterend vuurwerk zorgen van dialogen en situaties die resulteren in geestige- tot hilarische conversaties.  Deze kleurrijke spektakel wordt nog extra in de verf gezet wanneer de man van Trees: Frank (Bert Dumortier) en de vriend van Marie: Mike (Dirk Hendrikx) plots opduiken. De rol van moeder Vi is weggelegd voor Elsy Lenaerts. Haar rol is alles onthullend want ze geeft aan waarom de drie dochters zijn geworden wat ze zijn. 

Aan de hand van dialogen in het heden, dromen en herinneringen wordt een prachtig verhaal verteld waarin het publiek geconfronteerd wordt herkenbare toestanden.

Kom kijken en meegenieten op één van de volgende data in zaal Den Elzas, Huldenberg: vrijdag 2 december, zaterdag 3 december, donderdag 8 december of vrijdag 9 december 2016.  De voorstelling start om 20:00 uur stipt.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Mimi’s Optiek, Gemeenteplein 29, 1560 Hoeilaart / Casino & ‘t boekenwinkeltje in Huldenberg.  Voorverkoop: €8, aan de kassa €10.