"Hoeilaartse melodieën in concert" nu integraal op Hoeilander.be (video)

woensdag 15 nov 2017
play video

Popmuziek moet je niet verwachten van een concert over 160 jaar muziekgeschiedenis. De composities van Désiré Leclercq, Victor Goosssens, Marcel Limme ... moeten het vooral hebben van muziekliefhebbers die houden van zalige melodieën en liedjesteksten met een  echt verhaal. Op 30 september, tijdens het cultuurweekend van het Davidsfonds, kwamen deze tot leven dankzij Willy Vervloet (piano), Koris Bosmans (tenor), Sarah Mertens (viool en sopraan), Koen Mertens (fagot), Willy Devis (accordeonkeyboard) en Jan Van Assche (zang).

Tweemaal vijftig minuten muziek uit eigen dorp, 100% Hoeilaarts, van hoge kwaliteit, dat mag je verwachten van deze video-opname in een regie van Jan Vanderstraeten, met Philip Maes en Eddy Bergiers achter de camera, Kamiel Van Assche aan het geluid, Wim Latui aan het licht, in een opnameleiding van Michel Janssen. De postproductie was in handen van Jan Van Assche voor ©DoenderTV - 2017.

In totaal biedt DoenderTV je nu dit concert in twee delen en de documentaire van 21 maart jl., eveneeens in twee delen. In totaal een stevige portie Hoeilaartse geschiedenis. Veel plezier ermee.

Klik hier voor "Hoeilaartse Melodieën in concert" - deel 1

Klik hier voor "Hoeilaartse Melodieën in concert" - deel 2

Klik hier voor de documentaire "Hoeilaartse Melodieën" - deel 1

Klik hier voor de documentaire "Hoeilaartse Melodieën" - deel 2