Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

'Hoeilaart Feest' werd een gezellige picknick bij schitterend weer! (fotoalbum - update)

zondag 12 jul 2015

De eerste editie van 'Hoeilaart Feest' kwam traag op gang maar groeide uit tot een heel gezellig samenzijn.De meeste feestvierders hadden zich op dekentjes, of rond tafeltjes, in de schaduw van de bomen gezet want de zon was gisteren hevig, al was er wel een goeddoend windje. Nero deed de ronde met Adhemar en deelde bonnetjes uit en een stempeltje op de hand. Iedereen mocht hiermee een gratis wafel met slagroom halen bij het kraampje van Marc. Je moest wel een lange tijd aanschuiven want de wafels werden per twee gebakken. Het duurde dus een poos voor je aan de beurt was.

De Vlaamse (Hoeilaartse) volksgroep, Demi Gueuze, speelde muziek tussen het volk. Een echte verademing, eindelijk eens muziek zonder podium. De sfeer was bijzonder aangenaam. Velen hadden een echt grote picknick mee, anderen kwamen gewoon een glas drinken, sommigen kwamen hun frietjes in het park opeten. De kleintjes hebben zich in ieder geval goed uitgeleefd in het springkasteel.

Tussen 18 uur en 20 uur kwam het meeste volk opdagen. Een tweede muziekgroep, het Afrikaanse Benne Baye Fall bracht dan Afrikaanse reggae wat bij velen prima in de smaak viel.

Rond 22 uur was 'Hoeilaart Feest' voorbij al bleven toch wel enkele vriendengroepen zoals de Blauwe Vinken nog even hangen. Op het hoogtepunt van de avond was er een kleine 250 man aanwezig. Een mooi begin voor een nieuw feestconcept!

Foto's: Michel Picone