Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het Hele Dorp start inschrijvingen 2016

vrijdag 06 nov 2015

awel, jullie lezen het goed: de data voor de volgende editie van Het Hele Dorp staan vast en daarmee starten dus ook de inschrijvingen voor dit evenement! De doenders zullen weer zowel lichamelijk als geestelijk op de proef worden gesteld. Willen jullie een Hoeilaartse vereniging of wijk vertegenwoordigen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jullie! Het Hele Dorp bestaat uit 4 etappes.

  1. De eerste etappe is het WEBSITESPEL. Iedere ingeschreven ploeg kan de te volbrengen opdrachten vinden op w​ww.hetheledorp.be ​vanaf 12:00 uur op 5 maart 2016.
  2. De tweede etappe is het VOORSPEL, weliswaar wat in een ander kleedje gestoken. Dit ‘voorspel’ zal doorgaan op zaterdag 19 maart 2016 tegen de avond, dus de deelnemende groepen dienen deze avond zeker vrij te houden.
  3. De derde etappe is het PARKSPEL: dit gaat door op zondag 17 april 2016. Ieder team zet een activiteit op in het park die de andere teams moeten uitvoeren. Hierbij moet telkens één lid bij de eigen activiteit blijven om de activiteit aan de andere teams uit te leggen. De andere teamleden, min. 8 volwassen en min. 4 kinderen (6-14jaar), gaan dan de uitdagingen van de andere teams aan. O​p het einde van de namiddag strijden de ploegen tegen elkaar in het EINDSPEL
  4. De vierde etappe is de KWIS: deze gaat door op zondagavond 17 april 2016. Hierbij zetten we de ‘bovenkamers’ van elk team serieus aan het denken.

De deelnameprijs bedraagt 9 euro per volwassene en 7 euro per kind. Deze prijs omvat eten op zondagmiddag en de verzekering. Een ploeg bestaat uit minstens 9 volwassenen en 4 kinderen onder 15 jaar.

De 11 ploegen die vorige editie hebben deelgenomen krijgen voorrang en kunnen zich inschrijven vanaf 7 december tot 31 december 2015, middernacht. Vanaf middernacht, op 1 januari 2016 dus, kunnen nieuwe ploegen zich inschrijven en meestrijden voor de titel van beste wijk/vereniging van Het Hele Dorp. Politieke partijen die wensen deel te nemen, vragen wij om de mensen uit hun wijk te motiveren om samen met hen als wijk deel te nemen. Wil je ook meespelen? Stuur een e-mail met de naam van jullie vereniging / wijk + de contactgegevens (naam, voornaam, adres, telefoon en email) van een verantwoordelijke naar info.hetheledorp@gmail.com

Ook voor dit jaar is Het Hele Dorp nog op zoek naar juryleden die op zondag 17 april de organisatie kunnen bijstaan tijdens het parkspel, eindspel en de quiz. Zin om deel uit te maken van een enthousiast team juryleden? Speel je zelf niet mee maar wil je er op 17 april wel graag bijzijn? Krijg je de kriebels van vals spelen en kick je op fairplay? Dan is de rol van jurylid je op het lijf geschreven! Aarzel niet en stuur een mailtje naar i​nfo.hetheledorp@gmail.com. ​