Het Filip Sport Cycling Team gaat ervoor!

dinsdag 10 sep 2019

De afgelopen weken waren nogmaals een bevestiging dat ons jubileumjaar waardig wordt gevierd ! De Direction Stelvio uitdaging werd door de 13 deelnemers in de FilipSport traditie volbracht : met volharding, enthousiasme en in de vertrouwde vriendschappelijke sfeer. Het resultaat mag er zijn : 1.225km en 19.887hm verdeeld over 8 ritten. De openings- en de 6de rit verliepen in apocalyptische weersomstandigheden met ware stortbuien en ondergelopen wegen.En er waren dagen waar de kilometers traag vorderden en de hoogtemeters snel opliepen. Maar niets kon ons stoppen ! Met felicitaties aan alle deelnemers en begeleiders.

We bewaren dus mooie herinneringen en voldoening aan dit avontuur en hebben niet lang gewacht om een volgende uitdaging aan te gaan de volgende uitdaging. Zondag 8 september was het reeds zover met de 8-uur Endurance wedstrijd op het circuit van Spa-Francorchamps. Vier Filip Sport Cycling Team leden vormden ploegen en gaven het beste van zichzelf.

Van 25 tot 29 september zijn er de Discovery 4-Days in Riccione en het 1ste week-end van oktober fietsen we in Gaiole in Chianti naar jaarlijkse traditie de Eroica op onze blauwe Gios torino retro fietsen. Het is duidelijk dat de wielen nog niet stoppen met draaien ...