Het druivenzoektochtseizoen is gestart!

vrijdag 13 mei 2016

Als je in Hoeilaart woont  heb je het misschien al gemerkt, er wordt tegenwoordig druk gezocht, nagedacht, gehersenpijnigd. De druivenzoektocht is immers weer van de partij! Het is opnieuw een gevarieerde mengelmoes van vragen en toeristische wetenswaardigheden. Misschien leer je je eigen streek wel wat beter kennen! Voor wie écht wil kan het ook te voet, maar met fiets of wagen gaat het vlotter.

Druivenzoektocht !!! We zijn vertrokken! Het startsein van het nieuwe druivenzoektochtseizoen is gegeven! Nog tot 11 september kan je genieten van een bezoekje aan enkele fijne plekjes in Hoeilaart, je hersens pijnigen over enkele breinbrekers, zoeken en vinden… het is alweer een gevarieerde mengelmoes van vragen en toeristische wetenswaardigheden. Misschien leer je je eigen streek wel wat beter kennen..

Voor wie écht wil kan het ook te voet, maar met fiets of wagen gaat het geheid wat vlotter. Doe dit jaar in Hoeilaart mee, volgend jaar doet ie weer Huldenberg aan…

Voor 8€ krijg je de bundel bij Mimi’s Optiek, Café Sportecho of de dienst toerisme (GC Felix Sohie). Je wint alvast een leuke prijs!

Meer info? Zie www.rodenbachfondshoeilaart.vlaanderen