Herbeleef 2017 in 100 foto's (fotoalbum)

zaterdag 30 dec 2017

Niet minder dan 7330 foto's werden het voorbije jaar in 113 verschillende albums gepubliceerd op Hoeilander.be. Onze fotografen: KarelVA, JanVA, Jolien Salberter en Michel Picone waren dus meer dan productief. Elke foto die je te zien kreeg, werd trouwens individueel geoptimaliseerd en uiteraard haalde maar een deel de website. Digitale fotografie zorgt voor overdaad en vaak veel werk om de beste selectie te maken. Het doel van die foto's is eenvoudig: bruisend Hoeilaart op jouw scherm krijgen zodat jij alles vanop de eerste rij kan meebeleven.

In de meer dan 7 jaar dat Hoeilander.be actief is, werden onze 58 919 foto's samen al 16,6 miljoen maal bekeken en dat is een cijfer waarop we fier zijn. Het bewijst jouw appreciatie voor onze inzet. Samen maken we Hoeilaart immers tot een hechte gemeenschap.

Met deze "2017 in 100 foto's" hebben getracht een jaar in beeld te brengen zonder verdere commentaar. We laten de beelden spreken. Hopelijk herken je het merendeel van de foto's wat dan weer bewijst dat ook jij onze gemeente op de voet volgt.

Dezelfde drive zal je ook in 2018 terugvinden want voor Hoeilaart willen we enkel het beste.

In afwachting van al weer een bijzonder productief jaar wensen we je alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar.

JanVA