Groots evenement bij Autocenter De Rudder! 'Meguiar's night'

dinsdag 21 mrt 2017

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Auto-center De Rudder organiseren zij een avond voor autoliefhebbers. Op vrijdag 24 maart staat de 'Meguiar's night' gepland. Een avond waarbij je alles te weten komt om je auto optimaal te kunnen onderhouden. Je auto verdient ook wat! En daarom zorgen ze bij Auto-center De Rudder dat je alles te weten komt om je auto in perfecte staat te krijgen en te houden. Een gespecialiseerd team komt ter plaatse en geeft professioneel en persoonlijk advies. Wat mag je verwachten? De avond start om 17 uur en naast de diverse workshops en demo's van het Meguiar's team kan je er ook de echte Pirelli Formule 1 wagen bewonderen en meer droom-auto's. Ideaal voor een leuke fotoshoot.  De hele avond baadt in een lounge sfeer met een live coverband. 

Maar deze avond is meer dan dat. In een unieke lounge-sfeer waarbij dj Ced Nates (van onder andere La Rocca Backstage) zorgt voor de muziek krijg je ook nog demonstraties over de Coyote radarverklikker en een virtual reality demo. Bovendien is er ook nog DE Antwerpse cover live-band: Firestone LIVE.

Uitzonderlijke aanbiedingen

Wie tijdens deze Meguiar's night langskomt zal het zich zeker niet beklagen. Je maakt immers kans op 2 tickets voor de grote prijs Formule 1 Spa-Francorchamps en tal van Meguiar's producten. Maar er zijn ook nog heel wat andere aanbiedingen. Kom langs en laat u verrassen! De Meguiar's night gaat door op vrijdag 24 maart van 17 tot 23 uur bij Autocenter De Rudder, J.B.Charlierlaan 74 in Hoeilaart.

Meguiar's night

Een professioneel team laat u kennismaken met de producten van Meguiar's tijdens de work-shops en demo's. 

Naast de echte Pirelli Formule 1 wagen zullen ook nog andere dreamcars te bewonderen zijn. 

Vrijdag 24 maart, van 17u tot 23u - Autocenter De Rudder, J.B. Charlierlaan 74 te Hoeilaart.