Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Groene Dal vierde 50ste verjaardag en heeft grootse plannen! (fotoalbum)

zondag 21 jun 2015

Met de eerste zomerdagen komen de schoolfeesten. Dit weekend was het de beurt aan het Groene Dal. De basisschool van de Vlaamse Gemeenschap vierde een uitzonderlijke gebeurtenis: haar 50ste verjaardag. Een boeiende geschiedenis die je kon mee beleven in een fototentoonstelling waarvan we een aantal foto's in ons album hebben geplaatst, zoals die van de eerste leerling, Johan Leblicq, het eerste schoolbusje ... Maar naast de oude foto's kon je ook de plannen ontdekken van de nieuwbouw die er eindelijk blijkt door te komen. 

Reden genoeg dus om te feesten en te toasten op de toekomst. Dankzij het mooie weer was het zomerfeest weer een gezellige boel met veel volk en veel plezante activiteiten.

Foto's vrijdagavond: Michel Van Mullem

Foto's zondagnamiddag: JanVA