Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Fotoalbums van Nerorock, zaterdagnacht tent, Muscaloco, Viva las Vegas, Intiem Klassiek ... nu online! (fotoalbums)

zaterdag 26 sep 2015

Er kruipt altijd wat werk in het afwerken van foto's en met het Druivenfestival zorgt altijd voor een toevloed van sfeervolle beelden. De winnaars van de wedstrijd 'Ik koop in Hoeilaart' moeten nog wachten tot woensdagavond, maar alle andere foto's zijn vanaf nu makkelijk te raadplegen. Klik gewoon op het door jouw gewenst fotoalbum hieronder en stap binnen in de wondere wereld van "Goed Gespeeld", het Druivenfestival 2015! Lichtstoet, scoutsdorp, Nacht vd Jeugd en Steegjesrace vind je terug in aparte berichten.

Wens je een foto te downloaden, dan is dit de procedure: Kies je foto uit het fotoalbum en klik hem open. Onderaan rechts  vind je een pijltje met een streepje onder. Klik op het pijltje en kies de resolutie die je wenst. Voor de beste kwalilteit kies je best 'Original'. Klik erop en de foto wordt op je foto gedonwload. Veel plezier ermee!

Foto's: AudreyVH, GeoffreyKE, JolienSA, KarelVA en JanVA