• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH - Tempo Overijse 2-3

zaterdag 25 jul 2015

Vriendenwedstrijd tussen de twee buren. Deze wedstrijd is toch altijd “geladen”. Niemand verliest graag een derby. Het klasseverschil (Overijse 3de nationale, ERCH 1ste provinciale) was vooral in het begin van de wedstrijd te merken. Overijse begon aan een zeer hoog tempo en dat reslulteerde vrij snel in een uitgespeeld doelpunt. Na 5 min 0-1. Hierna begon ERCH meer het initiatief de nemen en na een kwartier stonden de bordjes alweer gelijk, 1-1. Overijse het meest aan de bal, maar onmondig vooraan. ERCH niet zo academisch, maar snediger en gevaarlijker.

Op het halfuur een enig mooi doelpunt: de doelman van Overijse stond wat te ver uit zijn goal, en ERCH profiteerde daarvan met een lob vanop 40 meter. 2-1 met de rust. Ne de rust waren er, vooral bij Overijse, veel vervangingen. De wedstrijd verwaterde stilaan, maar het spelbeeld van de eerste helft bleef. ERCH kreeg mooie kansen, Overijse maakte het spel. Toch was het Overijse dat nog 2X scoorde. Hoeilaart trachtte nog de bakens te verzetten, zat enkele fraaie aanvallen op, maar miste toch de verdiende gelijkmaker.

Met deze wedstrijd en dit resultaat kan, en dat is toch wat eigenaardig, alleen ERCH tevreden zijn.