Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

En het uiteindelijk resultaat is ... fenomenaal: 1258 beeldjes!

vrijdag 23 okt 2015

Er heerste de voorbije week een ongelooflijk warme sfeer in de serre van het GC Felix Sohie. Er kwam veel meer volk over de vloer dan de organisatie had durven dromen. Het resultaat is dan ook naverhand. Er werden 1258 beeldjes gemaakt: 734 grote en 524 kleine. Wie zich het eerste bericht nog voor de geest kan halen, herinnert zich de uitdaging: het was de bedoeling dat de Hoeilanders samen zo'n 800 beeldjes zouden maken en dat was in vergelijking met de rest van Vlaanderen voor een kleine gemeente als de onze, bijzonder ambitieus.

Na een succesvol eerste weekend, 425 beeldjes, was iedereen benieuwd wat de nieuwe week zou brengen. Het werd een onverwacht groot succes. Als Hoeilanders mogen we fier zijn dat deze opdracht meer dan vervuld is. Van een 5-sterrengemeente mag je natuurlijk niet minder verwachten!

Een dikke proficiat dus aan iedereen die een beeldje kwam maken, maar ook voor de ploeg vrijwilligers (zie foto) die elke dag paraat stond om de boetseerders met raad en daad bij te staan: een plezante groep die er echt is voor gegaan. De slachtoffers van de 'Groote Oorlog' zijn op die manier op een gepaste en actieve wijze gehuldigd!

Iedereen van harte bedankt voor de steun en inzet.