Elisa De Saveur en Zoë Caron legden mooi finaleparcours af maar wonnen niet.

dinsdag 15 nov 2016

’t Is ondertussen al twee weekends geleden maar toch willen we graag nog even berichten over onze Hoeilaartse kandidates  die deelnamen aan de finale van Miss Fashion (Elisa) en Young Miss Fashion (Zoë). Ondanks het feit dat geen van beiden het hoogste podium haalde, leverden ze toch een schitterende prestatie af en waren de reacties uiterst positief. We vroegen aan Elisa en Zoë om een kort woordje te richten tot onze lezers:

Elisa De Saveur

Dankzij mijn deelname aan Miss Fashion 2017 heb ik heel veel geleerd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen; een kwestie van ‘geloven in jezelf’. Door “Miss Fashion” zijn tal van deuren voor mij opengegaan en krijg ik veel kansen die ik anders waarschijnlijk nooit zou gekregen hebben. Kansen die ik met beide handen grijp!

Jammer genoeg stopte “Miss Fashion” voor mij op 5 november 2016. Ik vond dit heel teleurstellend want ik er zo hard naartoe gewerkt. Toch was het een fantastische laatste dag. Ik ga de andere kadidates enorm missen. Mijn droom als model geef ik niet op, ik blijf ervoor werken!  Maar nu kruip ik terug voor de volle 100% in mijn studies, want mijn diploma halen is mijn volgende en belangrijkste doel.

Ik wil iedereen bedanken die me de voorbije maanden gesteund heeft en SMS’jes gestuurd heeft. Het is fijn om te weten dat zoveel mensen met je meeleven.

Zoë Caron

Young Miss Fashion vond ik een super goede ervaring, zeker op mijn jonge leeftijd. Ik heb leren ‘catwalk’ lopen en nog vele andere dingen. We hadden een toffe groep en hebben veel gelachen. Spijtig genoeg heb ik geen prijs in handen mogen nemen maar ik koester wel de leuke herinneringen en de fijne gedachten. Ik heb kunnen genieten van diverse fotoshoots en leuke activiteiten zoals Walibi en de danslessen: een onvergetelijke avontuur en zeker aan te raden. Bedankt iedereen voor de vele Sms’jes en de steun.  Dat was hartverwarmend.