Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een nieuwe aflevering in de 'veilig verkeer ' saga (video)

woensdag 20 mei 2015
play video

Nu er 's ochtends wat meer politiecontrole staat op de Waversesteenweg, is het tijd om de Willem Eggerickxstraat eens van nabij te bekijken in de drukke uren, voor aanvang van de school. Opnieuw valt hetzelfde op. Doordat sommige bestuurders (die zelf hun kind naar school brengen) buiten de vakken beginnen te parkeren, gecombineerd met het ongeduld van het doorgaand verkeer, worden de voetpaden gevaarzones die je beter kan vermijden. Onbegrijpelijk!Enkel volgehouden politiecontrole kan dit uit de wereld helpen. Meer blauw op straat dient ook daarvoor!

Wij danken de inzender van dit filmpje op de youtube account 'freestynet'. Het is een montage van vijf opeenvolgende woensdagen.