• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Driemaal is steegjesrecht voor Jorgen Flion! (fotoalbum, uitslag en video)

dinsdag 22 sep 2015

De vierde editie van de steegjesrace heeft weinig verrassingen gebaard. Jorgen Flion van het Filip Sport Profit MTB Team won voor de derde keer op rij, ditmaal 9 ronden, in een tijd van 52:53. Zijn voorsprong op de tweede, Sam Malfliet van Tel&C° Cycling Team was 18 seconden. Eerste Hoeilander, Karel Rowies, reed een superwedstrijd en werd derde. Hij had een achterstand van 25 seconden op de winnaar. De volledige uitslag met o.a. alle rondetijden.

Hier de uitslag van de Hoeilanders:

• Karel Rowies, 3de (9 rondes)
  • Filip Lauwers, 21ste -  (1 ronde minder)
  • Erwin Beeckman, 22ste - 54:19 (1 ronde minder)
  • Hugo Van Essche, 26ste - 55:19 (1 ronde minder)
  • Sam Vanderstraeten, 27ste - 55:37 (1 ronde minder)
  • Roel Bockstal, 31ste - 58:34 (1 ronde minder)
  • Koen Milisen, 32ste - 59:05 (1 ronde minder)
  • Jan Lemeire, 37ste - 55:58 (2 rondes minder)
  • Peter Roekens, 38ste - (2 rondes minder)
  • Jan Kunnen (2 ronden gereden)

Tegen het einde van de week publiceren we een video van de wedstrijd. Voorlopig tonen we je de beelden van de eerste ronde. We plaatsen een GoPro op de fiets van Filip Sport zodat je het parcours verkent van op de fiets. Daarnaast is er natuurlijk ook het fotoalbum.

Klik hier voor het filmpje: de eerste ronde op de fiets!

Foto's: JolienSA en WimLA