Doendersvolk bereidt super Meifeesten voor!

woensdag 06 apr 2016

Op 6, 7 en 8 mei, vormt het Jan van Ruusbroeckpark opnieu het toneel voor de Hoeilaartse Meifeesten. Het hele weekend staat in het teken van lekker eten en drinken, sport en amusement, maar bovenal gewoon het gezellig samen op de been zijn — een traditie waar wij Hoeilanders bijzonder bedreven in zijn. Dit jaar worden de Meifeesten centraal aangestuurd door vzw Doendervolk en mee vormgegeven door de talrijke Hoeilaartse verenigingen, die daarbij ondersteund worden door de gemeentelijke adviesraden en een aantal gemeentelijke diensten.

Het groene kader aan de rand van het Zoniënwoud, waarin de Meifeesten plaatsvinden, vormt de rode draad doorheen het weekend. De organisatie trekt waar mogelijk namelijk resoluut de kaart van milieu, fair trade en multiculturaliteit. Zo is de organisatie trots op het feit dat drank er uitsluitend in herbruikbare bekers wordt geserveerd en dat dat initiatief ten volle door alle deelnemers wordt ondersteund. Verder kan je er een aantal fair trade producten aanschaffen. Enkel samen maken we van de Meifeesten de duurzaamste feesten van de gemeente!

De vzw Doendersvolk is al maanden bezig om van deze editie een unieke beleving te maken. Geen inspanning was teveel om de verenigingen optimaal te omkaderen er te kleuren met een meer dan boeiend programma.