Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dit weekend MEIFEESTEN! (programma)

woensdag 06 mei 2015
play video

Nu de lente zijn draai gevonden heeft, is het weer tijd om te feesten. Dit weekend vinden de Hoeilaartse Meifeesten plaats en het programma, hieronder te downloaden, ziet er bijzonder boeiend uit. De grootste verandering met vorig jaar is dat de loopcrossen verhuisd zijn van vrijdag- naar zaterdagavond en vertrekken vanuit het Ruusbroecpark. De Meifeesten zijn een organisatie van de gemeentelijke adviesraden in samenwerknig met de vzw Doendersvolk die de hoofdbrok voor zijn rekening neemt. Hieronder kan je de brochure downloaden met hun volledige programma.

Op het filmpje zie je een verslag van de SIROX zeepkistenrace die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd. Dit jaar is hetr parcours gewijzigd en is nog meer spektakel verwacht.

De Holar & Isca Highland Games zorgen voor het 'brute kracht' geweld. Klik hier om de trailer van vorig jaar te zien.

Vergeet ook niet de nieuwe Nero badge 'Ik koop in Hoeilaart' te dragen (verkrijgbaar in de handelszaken). Je kan er €10 mee winnen.

Tot op de Meifeesten!