Destiny Africa bracht twee uur Afrikaans enthousiasme met een boodschap van hoop (fotoalbum)

zondag 22 mei 2016

Het drukke weekend, er was werkelijk te veel te doen in Hoeilaart, heeft ertoe geleid dat de schouwburg van het GC Felix Sohie niet helemaal vol liep voor de show van het Oegandese kinderkoor "Destiny Africa". Maar zoals altijd hadden de afwezigen ongelijk want deze wereldtournee van de weeskinderen uit het Kampala Children Center was topklasse, professioneel gebracht en met een sterke boodschap van hoop.

Het Kampala Children Centre in Oeganda is een prachtig initiatief dat weeskinderen, slachtofffer van de vele oorlogen en ziekten, een nieuwe toekomst geeft, een plek waar liefde en samenleven opnieuw een belangrijke rol kunnen spelen in het jonge leven van pril leven wiens situatie vaak hopeloos was.

Wie Kampala Children Center wil steunen, kan alle informatie vinden op de website. Klik hier. DOEN!

Met de sponsorloop van de scholencross en de opbrengst van de shows zal opnieuw geïnvesteerd worden in woongelegenheid, gezondheid en onderwijs. Hoeilander, Stephan Stouffs is een van de trekker van de Belgische  steunactie. Hij bezorgde onze gemeente en de schoolkinderen in ieder geval onvergetelijke momenten! Proficiat.

Foto's: JanVA