Deel 2 van "Een hart van hoefijzers" is een feit!

maandag 17 apr 2017

Onze Hoeilaarste schrijfster, Veronique Mariën, is een bezige bij. Het ene boek na het andere stroomt uit haar pen. Haar nieuwste kind en tweede deel in de reeks "Een hart van hoefijzers"  draagt de duidelijke titel: Paardenfreaks en is een must voor iedereen die van paardrijden houdt (vanaf 10 jaar). De boeken van "Een hart van Hoefijzer" zijn verschenen bij uitgeverij KRAMAT en zijn verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel.  

Hardcover. ISBN: 9789462420632. Prijs: 12,95 €. Omslag: Stieven Van der Poorten

Na een moeilijke periode heeft Jolien helemaal haar draai gevonden op manege Klaverhof. Ze brengt er al haar tijd door met haar lievelingspaard Tecumseh en haar nieuwe vrienden de Paardenfreaks. Samen richten ze een paardenclubje op, in een vergeten weiland achter de manege. Wanneer er een workshop bij een beroemde amazone te winnen valt, begint de club naarstig te oefenen. Maar ondertussen raakt Joliens schoolwerk hopeloos achterop. En ook de scheiding van haar ouders is nog niet verteerd. Plots komt haar vroegere leven weer aankloppen. Zal ze voor het verleden kiezen, of toch voor de toekomst?

Veronique zelf aan het woord:

“Ik ben beginnen paardrijden op mijn achtste en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik begrijp als geen ander wat het is om als jong meisje te dromen van een eigen paard en de muren van je slaapkamer helemaal vol te plakken met paardenposters. Elke zondagochtend stond ik in alle vroegte op om -meestal door weer en wind- rijles te nemen. Ik heb mijn ouders vaak tot wanhoop gedreven met mijn paardengekte! Ook nu ben ik nog steeds een fervente amazone. Ik heb het geluk in Hoeilaart te wonen, een echt paradijs voor de paardenliefhebber. Met  Een hart van hoefijzers  wil ik dat plezier, die passie voor paarden, delen.”

Een dikke proficiat, Veronique, en veel succes met de nieuwste spruit!