Deadline Dance leverde opnieuw een wervelende dansshow (fotoalbums)

zaterdag 12 mei 2018

Wie van dans houdt, komt dit weekend absoluut aan zijn trekken in de druivenstreek. De tweejaarlijkse show van Deadline Dance, "WONDERLAND" ging vrijdagavond in première in CC Den Blank te Overijse. Meer dan 200 jeugdige dansers, waarvan een aardig aantal uit Hoeilaart, dansten de ziel uit hun lijf in een vlotte, vrolijke show van meer dan 2 uur. Een hoog niveau en een aanstekelijk enthousiasme bezorgden het publiek een onvergetelijk beleving. Zoveel kleur, zoveel variatie, zoveel danspasjes ... Duidelijk dat hier opnieuw maanden en maanden aan gewerkt is door een heus leger aan dansleerkrachten dat de lat graag hoog legt.

Vijfmaal wordt " Wonderland" opgevoerd. Zondag 13 mei is de laatste kans, zowel om 14u als om 18u. Meer info vind je hier!

Gepakt en gezakt trokken wij vrijdagavond naar Den Blank voor een uitgebreide fotoreportage. Een hele uitdaging want dansshows zijn niet de eenvoudigste opdracht. Veel beweging en weinig licht, dat vraagt om de volle concentratie. Het resultaat ontdek je hieronder. We bieden je een beknopt (61 foto's)  en een uitgebreid (319 foto's) fotoalbum.

Veel kijkplezier.

Foto's: JanVA