De Warmste Week bij de handelaars (video)

zondag 02 dec 2018
play video

De Hoeilanders laten hun beste kant zien en doen mee aan de Warmste Week. Bij de  handelaars staan spaarpotjes in de vorm van een huisje met het opschrift ‘Heb jij nog een plekje vrij?’. Daarin kan je een vrije bijdrage steken voor Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel). Wist je dat er vandaag meer dan 4000 pleeggezinnen zijn in Vlaanderen? Ook dicht bij ons zijn er kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. Vaak omdat hun ouders voor korte of langere tijd niet voor hen kunnen zorgen.

Pleeggezinnen geven hen een nieuwe thuis. Ook voor volwassenen met een beperking kan een pleeggezin het verschil maken. Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel probeert voor al deze kwetsbare kinderen en volwassenen een plekje te vinden. Ook in Hoeilaart zijn er momenteel twee pleeggezinnen

Op zaterdag 15 december om 17 uur steken pleegkinderen uit de streek op de kerstmarkt kaarsjes aan die het bedrag zullen symboliseren dat voor Pleegzorg werd ingezameld, en wordt de cheque met het ingezamelde bedrag overhandigd. Elk duwtje in de rug is welkom!