Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De tweede editie van 'Hoeilaart Zomert' swingde op muzieksfeer van W.O. II (fotoalbum)

maandag 20 jul 2015

Gisteren, zondag, zorgde de Hoeilaartse Cultuurraad alweer voor een zomers aperitiefconcert. Even leek het erop dat een kleine regenbui spelbreker zou worden maar gelukkig wachtte die geduldig tot  alles opgeruimd was. Voor de 2de editie van ‘Hoeilaart Zomert’ waren de 'Midnight Blue Birds and their Sentimental Gentlemen’ te gast op het buitenpodium van het GC Felix Sohie. Het vrolijke damestrio stond garant voor knappe zang die sommigen onder ons deed terugdenken aan de muziek uit de oorlogsjaren. Een fijn orkestje erbij zorgde voor swingend geluid dat velen kon bekoren.

De reacties achteraf bevestigden wat we zelf al aanvoelden: het werd opnieuw een gezellige middag op het Felix Sohieplein. De mooie opkomst bewijst dat niet iedereen met vakantie is en de Hoeilanders best wel genieten van zomerse ontmoetingsmomenten.

Volgende afspraak op zaterdag 8 augustus. Die zaterdag brengt ‘Lejo’ (bekend van filmpjes voor Sesamstraat) een fijne voorstelling voor klein en groot. Een frisse vorm van poppentheater met veel muziek vormt de aftrap van het ‘Sexy Summertime Festival’. Hoeilaart Zomert, zoveel is zeker!

Met dank aan MDR voor tekst en foto's.