De mooiste kerstliedjes ter wereld, nu zaterdag in Hoeilaart (video)

zondag 13 dec 2015
play video

De repetities voor het kerstconcert, De Wereld zingt Kerstmis, draaien op volle toeren. Bij Mozart & C° op het gemeenteplein wordt geoefend voor wat wel eens een bijzonder mooi concert zou kunnen worden. Sopraline en "The Singing Village" hebben de handen in elkaar geslagen op een unieke muzikale reis door de wereld van kerst- en vredesliedjes. Nieuw-Zealand, USA, Chili, Congo, Portugal, Bosnië, Oostenrijk, Duitsland, Vlaanderen, Spanje, Groot-Brittannië, Australië, Frankrijk, Syrië, Israël, Nederland ... Mooie meerstemmige melodieën staan borg voor een hartverwarmend kerstgevoel! 

Het kerstconcert van het Davidsfonds is een echte traditie. Om de twee jaar is er het bijzonder succesvolle “Hoeilanders zingen Kerstmis”  maar dit jaar is het tijd voor wat anders. “ De Wereld zingt Kerstmis” is een productie van  het tienerkoor Sopraline, samen met Els Cuypers, en haar band die u waarschijnlijk nog kent van “The Singing Village” 2014, 

Voor dit speciaal voor Hoeilaart samengestelde programma kan Els rekenen op de enthousiaste medewerking van het 28 man (en vrouwen) sterke gelegenheidskoor van de Singing Village en het Hoeilaarts tiener- en volwassenenkoor Sopraline, begeleid door haar eigen band. Klik op het 'play'symbool op de foto voor een fragment van Els Cuypers, samen met Sopraline (kerstconcert 2014).

Wie verliefd is op de warmte en gezelligheid van Kerstmis, mag dit concert zeker en vast niet missen. Dit is pure kwaliteit.

“De Wereld zingt Kerstmis” vindt plaats op zaterdag 19 december om 20 uur in de Sint-Clemenskerk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mimi’s Optiek en in het GC Felix Sohie.

In voorverkoop betaalt u €10 en aan kassa €12. Na het concert wordt u zoals elk jaar een glaasje heerlijke cava aangeboden door AD Delhaize Hoeilaart samen met het ovenverse kerstgebak van bakkerij Linda Vandervaeren.

Dit evenement wordt gesponsord door ‘Containerservice & Mazout SORET, Fietsenspeciaalzaak FILIP SPORT, dakwerken LUC DEKOCK, Verzekeringen Elsbeth en Wim LAUREYS,  autocenter DE RUDDER, internationaal transport VAN CAUDENBERG – DEBROUWER, het weekblad DE SERRIST en de nieuwssite HOEILANDER.BE.

De Wereld zingt KERSTMIS is een organisatie van het Davidsfonds.

Zaterdag 19 december 2015 om 20u in  de Sint-Clemenskerk.