Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De lichtstoet 2015 - de fotoalbums

maandag 21 sep 2015

Zoals reeds in een vorig artikel vermeld, was de lichtstoet dit jaar van een uitzonderlijk niveau. Voor wie dit memorabel evenement gemist heeft, wil herbeleven, of voor wie zelf actief deelnam hebben wij de voorbije uren de fotoalbums afgewerkt. Er was dit jaar zo hard aan de details van de wagens en de deelnemers gewerkt dat je zal verbaasd zijn van wat je de avond zelf niet gezien hebt.

Op de video is het nog enkele dagen wachten, maar het werk van onze fotografen, JolienSa en KarelVA, staat online. Een mooie lichtstoet verdient mooie foto's en die vind je uiteraard op Hoeilander.be. Raadpleeg je de albums, klik dan op elke foto om hem in een groter formaat te zien. WIl je de foto downloaden voor eigen gebruik, kies dan na op de foto geklikt te hebben op het symbool onderaan rechts van de pagina: een pijltje met een streepje onder.

Je kan kiezen uit de albums per vereniging of per fotograaf. Geniet ervan!

Lees hier het artikel over de proclammatie.