Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"De Legende van de Lente" - de fotoalbums

dinsdag 10 mrt 2015

Toneelgroep Reintje oogstte dit weekend een enorm succes met de nieuwste productie "De Legende van de Lente". Een volle zaal op vrijdag- en zaterdagavond en een goed gevulde voor de namiddagvoorstelling bewijzen dat er duidelijk een publiek is voor goed jeugdtoneel. De acteurs, actrices en danseressen leverden dan ook een puike prestatie en stoomden vlot door het verhaal dat er best mocht zijn. Veel talent in deze weinig ervaren groep die prima was voorbereid door regisseur Jan Van Assche. Een dikke proficiat aan de meer dan 90 man sterke ploeg die zowel voor als achter de schermen zorgde voor een rimpeloze productie.

Tijd voor de foto's. Onze fotografen waren bijzonder ijverig en presenteren je foto's van elke voorstelling + nog een portrettengallerie.

Foto's Generale Repetitie: JanVA

Foto's Voorstellingen en portretten: KarelVA