De Kerstman serieus geholpen! (enkele foto's)

donderdag 18 dec 2014

Wat begon als een bijna grappige reactie op een facebookbericht, werd woensdag een fijne succesvolle actie. Na een oproep voor speelgoed, klein huishoudgerief en verzorgingsproducten besloten we met een 5-tal vrijwilligers een inzameling te houden ten voordele van Voedselhulp VZW onder het motto 'Help de Kerstman'.
Vele honderden streekgenoten moeten het in deze eindejaarsperiode vaak zonder geschenkjes stellen en knopen de eindjes maar moeilijk aan mekaar.
De Vrijwilligers van Voedselhulp Overijse (druivenstreek) zetten zich dagelijks in om hen daarbij te steunen door de verdeling van voedsel, kleding, huisgerei, speelgoed,... aan meer dan 700 streekgenoten. 
Een dergelijke actie vanuit Hoeilaart was welkom... alleen hadden we nooit gedacht dat zo veel mensen zouden reageren op onze oproep.
We willen iedereen bedanken voor het massaal binnenbrengen van allerlei spullen voor Vzw Voedselhulp Overijse en zeker ook een grote dankjewel aan alle vrijwilligers die we in allerijl optrommelden om alles naar Overijse te vervoeren!
Wie er niet bij kon zijn en toch graag zijn/haar steentje bijdraagt in de eindejaarsperiode, kan geld storten op het rekeningnummer van voedselhulp: BE50 9730 4028 2518 - BIC: ARSPBE22. 
Als financieel schenker kan U genieten van het volgende voordeel: elke donatie vanaf 40€ is fiscaal aftrekbaar! Met dit geld wordt maandelijks voor een flink bedrag vooral voeding aangekocht.
Neem zeker ook een keer een kijkje op de website (www.voedselhulp-overijse.be) als je meer wil weten over deze organisatie die actief is in de druivenstreek voor vele honderden mensen. Wij kregen alvast wat meer info en een rondleiding en zijn nu nog meer blij dat we dit initiatief genomen hebben.
Proficiat aan al wie zich daar dagelijks voor inzet!! Voor iedereen een fijne kerst!!!!!