De Jonge Druivelaar enkele dagen integraal te herbeleven (video en fotoalbum) - UPDATE

zaterdag 25 nov 2017
play video

Voor een korte periode is de voorstelling "Mijn vrouw heet Maurice" van de toneelkring "De Jonge Druivelaar" nu op Hoeilander.be te herbeleven op video. Deze bijzonder succesvolle productie werd vorig weekend driemaal gespeeld voor een uitverkochte schouwburg en kreeg bijzonder veel enthousiaste reacties. Deze video-opname werd gerealiseerd met slechts één camera. Om auteursrechtelijke redenen zal deze maar een beperkt aantal dagen beschikbaar zijn. Veel kijkplezier.

Klik hier voor deel 1!  -  Klik hier voor deel 2!

Driemaal de schouwburg van het GC Felix Sohie uitverkopen, dat brengt toneelkring, De Jonge Druivelaar,  weer voor mekaar met de nieuwste productie, het hilarisch blijspel: 'Mijn vrouw heet Maurice' in een regie van Jan Van Assche. Wie graag veel en uitbundig lacht, kan zich dit weekend geen betere plek wensen dan ons Hoeilaarts gemeenschapscentrum waar je anderhalf uur lang van de ene in de andere knotsgekke situatie gedompeld wordt, gegidst door twee rasacteurs: Philippe Van den Winckel en Daniël Alexander die voor dit stuk echt wel een serieus tandje hebben bijgestoken, bijgestaan door Isabelle Hardy en Els Uytterhoeven die plezant uithalen en hun vrouwelijke colère grenzenloos mogen botvieren.

Met Mikel Hermo, Danny Bergiers en Greta Brysbaert is de prima cast compleet. Wie vrijdagavond naar de première ging, heeft alvast een meer dan vrolijke avond meegemaakt en dat is ook wel eens nodig. Lachen is gezond en niet duur! Proficiat.

De Jonge Druivelaar, onze oudste Hoeilaartse cultuurvereniging (1896) mag fier zijn op alweer een topproductie die alle beloften waarmaakt. Als 't voor 't lachen is: één adres!

Foto's: JanVA