Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De geschiedenis van Hoeilaart - deel 1 (video)

maandag 13 jul 2015
play video

We kondigden het al aan. Volledig in het kader van '150 zoete zomers', het initiatief voor de verjaardag van 150 jaar druiventeelt, duikt Hoeilander.be de volgende weken in het videoarchief om nog wat meer kleur en inhoud te geven aan de grote foto's die overal in de gemeente getuige zijn van het mooie verleden van het 'Glazen Dorp'. Vandaag starten we met deel 1 van de geschiedenis van Hoeilaart, een documentaire met tal van Hoeilaartse figuranten, die door de BRT gedraaid werd tergelegenheid van het 'Jaar van het Dorp' (1978). 

Al deze filmpjes vind je terug op 'DoenderTV', een onderdeel van deze website te bereiken via de tab bovenaan. Veel kijkplezier.