Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De eerste beeldjes zijn gemaakt. Nu is het jouw beurt! (fotoalbum)

vrijdag 16 okt 2015

Zoals je in een vorig bericht al kon lezen, staat de volgende week in het teken van W.O. I. Het is al sinds FATAMORGANA (VRT)  geleden dat we ons als Hoeilanders nog eens allemaal samen achter een project gezet hebben en dus is het tijd om de handen uit de mouwen steken. De opdracht is eenvoudig: maak in een week tijd 800 beeldjes. Vrijdagnamiddag is het project van start gegaan met enkele klassen van de Vrije Sint-Clemensschool. Volgende week komt ook het Groene Dal langs. Dit weekend chiro en scouts. Maar dat is lang niet voldoende. Om te slagen zullen ook heelwat volwassenen hun 'beeldje' moeten bijdragen. Trommel dus de hele familie, de vriendenkring, de vereniging ... op en verzet een stukje van de grote berg werk die op ons dorp staat te wachten.

Wij gingen vandaag, vrijdag, alvast enkele foto's nemen van de Hoeilaartse pioniers die met vereende krachten deze unieke week van start schoten. Het was er gezellig en plezant in de serre van het GC Felix Sohie. Vanavond wordt CWXRM officieel geopend met o.a. het optreden van de leerlingen van de Academie voor podiumkunsten. Vanaf 19u ben je meer dan welkom. We gaan ervoor!

Klik hier als je meer wil weten over het project en de openingsuren!