Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Chiro start nieuw seizoen enthousiast (fotoalbum)

zondag 06 sep 2015

Nu de vakantie voorbij is, startte het nieuwe werkingsjaar van de chiro. Vandaag konden de kinderen ingeschreven worden en daarvoor aan de 'Joengele' kwamen de kinderen talrijk opdagen. Daarna trok de hele groep naar het gemeentepark waar een groot kennismakingsspel gespeeld werd zodat iedereen wat meer vertrouwd geraakte met o.a. de leiding. De eerste grote activiteit staat binnen twee weken op het programma : deelname aan de lichtstoet met de ambitie, zoals elk jaar, om te winnen.

De Chiro is alvast enthousiast gestart en ook de komende weken zullen er zich nog nieuwe leden inschrijven. Het inschrijvingsgeld bedraagt €30, verzekering inbegrepen.

Foto's: JanVA