Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Centrum opgeschrikt door gasontploffing

zondag 18 okt 2015

Zondagavond rond 18 uur was er een luide knal te horen in het centrum van onze gemeente. De riooldeksels van het steile deel van de Felix Sohiestraat, aan restaurant Salerno, waren omhoog gevlogen. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatste en na het ontdekken van een lichte gasgeur in de kelder van een van de aangrenzende woningen werden de huizen in de onmiddellijke omgeving ontruimd. Een zoektocht naar de oorzaak van de ontploffing van een kleine twee uur, leverde echter niets op en dus kregen de bewoners de toelating om hun woning opnieuw te betreden.

Eandis, de maatschappij die instaat voor de gasdistributie, kon geen onmiddellijke oorzaak vinden. Waarschijnlijk heeft er zich een of andere gas opgehoopt in de straatriolering van de Felix Sohiestraat met een ontploffing tot gevolg.