Buurtinformatienetwerk Hoeilaart verdubbelt bijna haar ledenaantal!

donderdag 19 mei 2016

Het Buurtinformatienetwerk Hoeilaart, kortweg BIN Hoeilaart, tekende met een infostand present op de zeer geslaagde meifeesten. Het BIN Hoeilaart is een nauw samenwerkingsverband tussen burgers, politie en gemeente, die elkaar op de hoogte houden van wat er gebeurt in de buurt. De uitwisseling van informatie zorgt voor meer sociale controle, vergroot het veiligheidsgevoel en helpt zo woninginbraken, diefstallen en criminaliteit voorkomen.

De BIN-infostand kon op zeer veel bijval rekenen. De BIN-trekkersgroep kon maar liefst 28 nieuwe leden aantrekken! Een prachtig resultaat als u weet dat het BIN Hoeilaart tot op dan al op de steun van maar liefst 38 enthousiaste BIN-leden kon rekenen. De BIN-trekkersgroep wenst dan ook alle leden van ganser harte te bedanken voor hun steun en vertrouwen!

Het BIN-Hoeilaart wenst ook uitdrukkelijk de gemeente Hoeilaart, de Politiezone Druivenstreek, Doendervolk vzw en alle andere betrokken partijen te danken die tot dit succes hebben bijgedragen.

Wenst u ook lid te worden of meer informatie over het BIN Hoeilaart te bekomen, gelieve contact op te nemen met de BIN-coördinator Jean-Pierre Maeyens (jeanpierre.maeyens@skynet.be of 0478 48 96 85). U bent alvast van harte welkom op de BIN-vergadering van woensdag 1 juni om 20u in het GC Felix Sohie (lokaal Bakenbos).

“Like” onze Facebookpagina en zo bent u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen van BIN Hoeilaart. https://www.facebook.com/BINHoeilaart/

https://www.hoeilaart.be/buurtinformatienetwerk-bin

Namens de BIN-trekkersgroep en alle leden,

Gilberte Marchand, Caroline Teugels, Jean-Pierre Maeyens, Christophe Philips, Vincent Philips, Youri Vandervaeren