Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Broederlijk Delen bracht deze week €990 op

zondag 01 mrt 2015

De actie Broederlijk Delen die dit jaar de aandacht vestigt op de problematiek van het samenleven van mijnbouwbedrijven en kleine boeren in Peru (of beter gezegd, de levensgrote problemen die dat veroorzaakt voor de kleine boeren), bracht €990 op. De Vormelingen kregen €95 bij elkaar op de koffiestop van woensdag in de bib. De wafelbak en koffiestop op de markt vrijdag was goed voor €595 en tel daar de €300 op van het Repair Café, dan kom je aan het mooie bedrag van €990.

Een dikke proficiat voor al wie zich heeft ingezet. Storten kan nog altijd. Voor meer info, surf naar www.broederlijkdelen.be