Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Boek online je afspraak bij Autocenter De Rudder

zondag 08 nov 2015

Autocenter De Rudder is de succesvolle Hoeilaartse onderneming die er een punt van maakt mee te groeien met de nieuwste technologieën, ook op het Internet. De vernieuwde website biedt daarom tal van nieuwigheden. Zo kan je zelf je afspraak boeken op het gewenste uur,  voor het wisselen van winter/zomerbanden en uiteraard ook voor nieuw rubber. Interessant is ook de nieuwe bandenwebshop. Zoeken kan je per maat of volgens auto en alle promoties en acties zijn prima gepresenteerd.

Met het winterseizoen voor de deur is een uitstapje naar de website zeker de moeite waard? Ga op virtuele tour door de showroom, test de velgenconfigurator die je toont welke velgen het mooiste zijn op jouw auto, ontdek het overzicht van het Thulegamma: dakkoffers, dakdragers, fietsendragers, reistassen, wintersportdragers, sneeuwkettingen ..., een vind je weg tussen batterijen, onderhoudsproducten, trekhaken, coyotes en aanhangwagens.

Autocenter De Rudder heeft alle grote merken in aanbod en is in topconditie. Laat de sneeuw maar komen!