Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bloedhete kindercross voor het goede doel (fotoalbums)

zondag 07 jun 2015

Meer plat op de middag dan een vrijdag om 13u30 zomeruur is moeilijk te bedenken en als de temperatuur dan stijgt tot 33° C dan mag je gerust spreken van een bijna ondraaglijke hitte . En die heerste zonder twijfel op het terrein van ERCH aan de Kapelstraat waar de beide basisscholen vrijdag hun jaarlijkse kindercross liepen. Ook dit jaar geen competitie maar zoveel mogelijk rondjes lopen voor het goede doel: de organisatie, "Me to You", die strijdt tegen leukemie. Aangezien de cross gelopen werd tijdens de schooluren, liepen alle kinderen mee en dat zijn heel veel kampioentjes bij elkaar.

Er werd gelopen per leerjaar en iedereen zette duidelijk zijn of haar beste beentje voor. Naargelang de leeftijd van de kinderen, duurde de loop wat langer, al was de looptijd aangepast aan de te hete weersomstandigheden. Voor sommige kinderen was zelfs deze inspanning nog te zwaar. Gelukkig was het Rode Kruis aanwezig om voor de nodige hulp te zorgen en die was geregeld nodig.

Je vindt hieronder een fotoalbum per leerjaar. De uitslag, hoeveel rondjes nu uiteindelijk gelopen werden, en hoeveel dat allemaal samen heeft opgebracht, daarvoor is het nog een dikke week wachten. Het zal in ieder geval veel zijn.

Foto's: JanVA