Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Blauw Vinken vierden hun tiende verjaardag (enkele foto's)

dinsdag 21 apr 2015

Zondag, vierden de 'Blauwe Vinken' hun 10de verjaardag met een eetfestijn in het GC Felix Sohie. Heel wat van de huidige leden maakten in het verleden deel uit van het Hoeilaarts jeugdwerk en vonden in deze vriendengroep opnieuw het plezier om zich als vrijwilliger in te zetten voor tal van andere initiatieven. De Blauw Vinken vormden al snel een groep enthousiastelingen die deelnamen aan highlandgames, onder meer tijdens de Hoeilaartse Meifeesten. 
Maar vooral zijn ze regelmatig aan de slag geweest om anderen een hart onder de riem te steken via de organisatie van fuifjes of eetfestijn en door hulp te bieden bij initiatieven,...
Bij organisaties ten voordele van onder meer kinderdorp, ekseeko, de eglantier, ziekenzorg, ... gingen ze een handje helpen of steunden ze de werking. In 2014 namen ze, samen met Ekseeko (vereniging met inclusiewerking) ook deel aan de Hoeilaartse lichtstoet.
 
Uiteraard werd er doorheen al die jaren vooral ook veel plezier gemaakt en dat is vaak niet alleen te zien maar dikwijls ook te horen... De groep die gisteren de dienst verzekerde, kent intussen ook heel wat sympathisanten die graag aansluiten wanneer de Blauwe Vinken op stap gaan. En daar rekenen we uiteraard ook de Blauw Vinka's (de vrouwen) en de Blauwe Vinkjes (kinderen) bij die intussen ook al een fijn vriendengroepje vormen.
 
Afspraak volgende week zondag voor 'Het Hele Dorp' of het tweede weekend van mei tijdens de Hoeilaartse meifeesten!